top of page
L'equip del Niu
_DSC6132.jpg
Patricia Reprezas

Mare de dos infants. Fundadora, gestora i acompanyant de El Niu, Espai Familiar. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Postgrau i DEA en Desenvolupament Motriu “Expert en Motricitat Infantil” i “Psicomotricitat Relacional”, INEFC, UAB. Formada en Educació Viva amb el CRAEV. Psicomotricista i facilitadora d’iniciació esportiva en escoles Bressol, Infantil i Primària al llarg de 7 anys. Formadora d’adults en Psicomotricitat.

_DSC6155.jpg
Laia Ros

Mare de dos infants. Fundadora, gestora i acompanyant de El Niu, Espai Familiar. Mestre d’Educació Musical. Formada en Educació Viva amb el CRAEV. Mestre d’Infantil i Primària al llarg de deu anys en diferents escoles públiques de Catalunya. Facilitadora de tallers de Música en Família a diferents centres de Barcelona (Escola Congrés Indians, Somriure-criança respectuosa, El Cau d’en Paff, etc.). Mestre de música per a infants de 3 a 6 anys en diferents escoles de música de Barcelona.

Assessora tècnica d’Educació al llarg de dos anys. Coordinadora de projectes d’Artteràpia a Nicaragua durant dos anys. Al llarg dels meus deu anys en l'escola pública vaig estar formant-me en diferents tipus d'acompanyament educatiu, ja que el tipus d'acompanyament que estava vivint no era el que a mi em feia sentir bé. Un cop vaig ser mare vaig decidir deixar l'escola pública per poder acompanyar al meu fill i a altres infants des d'una mirada respectuosa, coneixent i acompanyant a cada infant com a ser individual, partint de les seves necessitats i inquietuds. D'aquesta decisió va néixer El Niu, un espai ple d'amor, emocions, aprenentatges i vida.

Mari Carmen.jpg
Mari Carmén

El meu nom és Mari Carmen, des de petita vaig sentir de manera molt clara que el meu lloc estava al món de l'acompanyament. Al llarg del temps he anat recorrent un camí que m'ha ofert la possibilitat de vivenciar i descobrir diferents concepcions i plantejaments educatius, els quals m'han portat a l'acompanyament respectuós, l'educació lliure i viva. Fa més de 12 anys que acompanyo petita infància. En aquest viatge em van sorgir dubtes amb relació a tot allò que es mou durant la primera infància amb una mirada separada de la realitat adulta. És per això que vaig començar a caminar en el món de la mirada sistèmica que concep la família com una unitat emocional. Des de aquell moment vaig sentir que havia trobat la manera més adient per acompanyar infants i les seves famílies d'una manera més propera, autèntica i orgànica. Sóc mare de la Nora que ja té set anys. La maternitat ha estat un procés totalment transformador i de creixement personal que m'ha portat a aprofundir d'una manera més íntima en la meva essència. Aquest viatge emocional i professional m'ha fet aprendre a estar amb la meva experiència en el moment present amb atenció, presencial, escolta i compassió.

_DSC6241.jpg
Zaida

La Zaida és mare d’un peque de 4 anys que va ser el motiu pel que va arribar al Niu. Primer com a família, després va començar a fer pràctiques i substitucions formant part del canguratge de famílies i finalment com a suport al Niu petit i gran. Aquest nou curs és l referent dels nadons a l’espai colibrí. “Per mi el Niu és un espai on adults i nens es relacionen des del respecte, l’amor, l’acceptació i la llibertat de moviment. On he pogut trobar famílies que viuen com jo, la maternitat d’una manera més conscient”

_DSC6203.jpg
Martí

En Martí va estudiar Psicologia i és mestre d’educació infantil. “El meu interès en l'educació viva sorgeix arran d'un voluntariat a Congrés-Indians, després de molts anys treballant en escoles "tradicionals".
A partir d'aquí començo diverses formacions en aquest àmbit i un treball personal intens i transformador. Arribo al Niu la Setmana Santa de 2018, realitzat personalment i professionalment per treballar en un projecte en el qual crec.”

Pamela.jpg
Pamela

“Madre y profesora de Educación Especial con formación en Discapacidad Intelectual, Trastornos del Aprendizaje y Espectro Autista. Trabajé por 7 años en variados contextos de educación formal, acompañando principalmente a niños y niñas de 2 a 7 años y sus familias.

La experiencia transformadora de gestar y maternar, junto a inquietudes y búsquedas personales, me dieron el impulso para aventurarme en participar de un proyecto de educación alternativa durante 3 años, iniciándo así un camino de constante aprendizaje en torno a prácticas educativas  respetuosas y bien tratantes hacia la infancia"

bottom of page