top of page
capoeira petits.jpg

CAPOEIRA
EN FAMÍLIA

joc2_edited.jpg

GRUP DE CRIANÇA
AUTOGESTIONAT

niu_sarah (6).JPG

ESPAI DE JOC

TORNEM AMB LES ACTIVITATS DE TARDA AL NIU!

IMG-20161114-WA0041.jpg

QUI SOM

QUI SOM

El Niu és un projecte de vida. Un projecte de dues famílies amb grans inquietuds vers la criança i l'educació dels seus fills i filles. Dues famílies que busquen educar amb respecte, amor i consciència els seus petits.

 

I és just per això, que buscant alternatives, decideixen fer un gir a la seva vida i dedicar-la a acompanyar als seus fills i a totes les famílies interessades en la gran aventura que és la criança.

 

Un projecte que ja fa molt s'estava gestant, però no va ser fins just abans de l'estiu del 2015 que vam veure que començava a tenir forma.

El_Niu_10.jpg

Des del Niu acompanyem i donem suport a les famílies
en el seu procés de criança
a través del respecte, l'amor i la consciència.

El_Niu_8.jpg

​El Niu és un Espai familiar ubicat al barri d'Horta en el que es duen a terme tota mena d'activitats per a famílies, nadons i petits.

Des del Niu acompanyem i donem suport a les famílies en el seu procés de criança a través del respecte, l'amor i la consciència.

Entenem que dels 0 als 6 anys és quan es forma la base de la personalitat i per tant, les experiències i els vincles afectius que es donin al llarg d'aquesta etapa són primordials.

Totes les activitats que oferim tenen com a objectiu compartir moments plens d'emocions a través del cos, l'experimentació, la creació, la descoberta...

És per això que totes les activitats que oferim tenen com a objectiu compartir moments plens d'emocions a través del cos, l'experimentació, la creació, la descoberta...

Espai de joc, capoeira en família, bio dansa en família, ioga, psicomotricitat en família...

Escola de famílies, xerrades, conferències, grups de lactància, grups de mares i pares...

I moltes activitats més!

El_Niu_28.jpg
bottom of page